Testimoniale

E prima dată când dau comandă la dumneavoastră și sunt foarte mulțumită vă recomand cu mare drag
Foarte Mulțumită!
Comenzile și expedierea se realizează într-un timp foarte scurt. Întotdeauna am primit ce am comandat. Site-ul este foarte prietenos și ușor de utilizat pentru a face comenzi. Sunt extrem de mulțumită, recomand cu drag !
Recomand cu incredere!!!
Sunt atat de placut impresionata.Calitate, pret,comunicare,expediere..Cu sigurata nu v a fi ultima colaborare!Mi ati facut ziua frumoasa cand am vazut calitatea hartiei floristice pe care am comandat o.Cand le am spus pretul celor din grup m au luat peste picior spunand ca este o calitate mai slaba la acest pret.Va dati seama ce placut surprinsa am fost cand mi a ajuns coletul❤Va multumesc!
Am facut multe comenzi si de 2 ori pe săptămână si vreau sa spun ca sunt mai mult decat multimita de produse si de cat de repede se misca cu livrarea .recomand cu toata increderea !
Recomand ! Produse de super calitate ,pret bun si livrare rapida ❤️
Recomand cu mare încredere !
Am făcut o comanda și nu am scris corect numele și numarul de telefon ...Am trimis email și le.am scris despre problema imedeat au schimbat ce greșisem eu ...Sunt foarte mulțumită . Respect. ..și Recomand ..
Bună ziua. Am comandat de la dumneavoastră pentru prima oară. Aveți niste produse excepționale, trandafirii sunt superbi și au un miros foarte frumos. Livrarea foarte rapida! O sa mai comand de la dumneavoastră.
Recomand cu încredere!
Scrie un comentariu